Intr-un bol mixam untul moale cu mierea pana ce se omogenizeaza, adaugam ouale mixand bine dupa fiecare.
Adaugam smantana si mixam pana ce se omogenizeaza. Adaugam coaja de lime, praful de copt, bicarbonatul stins in zeama de lime, esenta de vanilie si treptat faina.
Framantam cu mana pana ce rezulta un aluat omogen, adaugam coacazea (eu am scos cu 10 min din congelator inainte), amestecam pana ce se omogenizeaza, invelim in folie si dam la rece 30 min.
Intindem aluatul pe masa unsa cu ulei si decupam cercuri cu ajutorul unui pahar.
Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, in mijlocul fiecarui fursec daca dorim adaugam ciocolata.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 10-15 min, la 180 C.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaO prajitura fina si pufoasa pe care o recomand cu drag.
Negresa cu branza de vaciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii