Frecati spuma untul si zaharul, apoi adaugati, omogenizand de fiecare data, galbenusul, coniacul (romul sau laptele), cacao cernuta, nucile macinate, ciocolata rasa si la sfarsit, faina cernuta, pusa treptat.
Framantati bine, inveliti in folie alimentara si dati la rece pentru cel putin 30 min.
Luati bucati de aluat, modelati-le sub forma de sul cu o grosime de circa 1, 5-2 cm si taiati rulouri mici de 4-5 cm lungime.
Asezati-le distantat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 10-15 min, la 170 grade sau pana ce sunt coapte.
Scoateti-le din tava pe un gratar si lasati la racit, apoi pudrati-le cu cacao praf.
Intre timp, topiti la bain-marie ciocolata, turnati-o intr-un pos cu un dui mic si decorati dupa dorinta.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii