Se pune foaia de foietaj intr-o tava in care am pus hartie de copt. Se taie merele felii, se aseaza peste foaie, separat se face un amestec din ou, zahar, smantana si scortisoara. Se pune aceasta compozitie peste mere si se baga tava in cuptorul preincalzit, pt. cca 30 minute, depinde de cuptor. Se pot adauga si nuci pt a fi mai gustoasa.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii