Foietaj cu Gem de Capsuni si cu Nuca

Postat pe: 29-09-2009
(0)

Ingrediente

un aluat foietaj
un borcan mic de gem de capsuni
o cana mare de miez de nuca (alta varianta: sunca, cas de oaie sau telemea)

Mod de preparare

Se presara pe blatul de lucru faina si intindem o jumatate din aluat cu sucitoarea. Il taiem din nou in doua parti egale (ca sa nu fie prea mare pentru a putea incapea in tava) si pe marginea uneia punem gemul de capsuni si nuca pe care le-am amestecat impreuna intr-un castron, si incepem sa rulam.

Ungem o tava cu margarina, punem rulada de foietaj in tava si dam la cuptor pentru 20 min la foc mediu (numai ca din pacate cuptorul meu incepe sa imi arda cam toate prajiturile, tre schimbat da' ii criza badday ).

In cazul in care doriti, puteti face tot asa punand un rand de sunsulita si peste ea bucati de cas de oaie sau telemea, apoi rulati.

Sunt foarte bune ca ceva dulce si ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Foietaj cu Gem de Capsuni si cu Nuca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Foietaj cu Gem de Capsuni si cu Nuca