Flognarde / Clafoutis -cu Piersici

Complexitate
redusa
Flognarde / Clafoutis -cu Piersici

Ingrediente

  • 2 piersici
  • 2 oua intregi
  • 100 gr zahar
  • 80 gr faina
  • 250 ml lapte
  • 30 gr unt

Mod de preparare

Tava unsa cu unt, in care se aseaza piersicile spalate, scos simburele si taiate cubulete cam cit o cireasa mai mare, se rastoarna ele aluatul din oua, zahar, faina si lapte mixate si peste se aseza untul in bucatele mici din loc in loc.

Se da la cuptor la 180 gr pt cca 35 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa