Identica cu clafoutis-ul, dar care se numeste clafoutis numai daca e facut cu cirese cu simburi. Cu orice alt fruct (sau chiar legume) se numeste flognarde.
- se bat ouale spuma cu zaharul
- se adauga 30 gr unt topit
- se adauga faina si apoi laptele si se amesteca cu telul
Eu am adaugat si caisele taiate felii, dar se puteau pune in vas si se turna aluatul peste ele. Probabil ca traditional si corect e varianta 2, dar mie mi-a fost lene.
Se da vasul la cuptorul gata incalzit la 180 grade pt 40 min.
Se pudreaza cu zahar pudra cind e gata.
Marea majoritate a legumelor sunt din gradina proprie si le-am combinat cu noua gama de condimente de la Delikat.
Ghiveci cu pui la oala de lutAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii