Identica cu clafoutis-ul, dar care se numeste clafoutis numai daca e facut cu cirese cu simburi. Cu orice alt fruct (sau chiar legume) se numeste flognarde.
- se bat ouale spuma cu zaharul
- se adauga 30 gr unt topit
- se adauga faina si apoi laptele si se amesteca cu telul
Eu am adaugat si caisele taiate felii, dar se puteau pune in vas si se turna aluatul peste ele. Probabil ca traditional si corect e varianta 2, dar mie mi-a fost lene.
Se da vasul la cuptorul gata incalzit la 180 grade pt 40 min.
Se pudreaza cu zahar pudra cind e gata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii