Identica cu clafoutis-ul, dar care se numeste clafoutis numai daca e facut cu cirese cu simburi. Cu orice alt fruct (sau chiar legume) se numeste flognarde.
- se bat ouale spuma cu zaharul
- se adauga 30 gr unt topit
- se adauga faina si apoi laptele si se amesteca cu telul
Eu am adaugat si caisele taiate felii, dar se puteau pune in vas si se turna aluatul peste ele. Probabil ca traditional si corect e varianta 2, dar mie mi-a fost lene.
Se da vasul la cuptorul gata incalzit la 180 grade pt 40 min.
Se pudreaza cu zahar pudra cind e gata.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru un pranz usor am pregatit un salau cu legume.
Salau la cuptor cu morcovi si dovleceiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii