Ecler piticot

Postat pe: 27-09-2010
(6)

Ingrediente

Pentru gogosele:
3 oua
100 ml ulei
250 ml apa
1/2 lingurita sare
125 g faina
Glazura:
2 linguri margarina
150 g zahar pudra
2 linguri cacao
2 linguri apa fierbinte

Mod de preparare

Se fierbe uleiul, apa si sarea in clocot si se adauga faina. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga ouale, se mixeaza bine. Se formeaza gogosele cu lingurita, se pun la copt in tava unsa si cu hartie de copt. Dupa racire, se taie cu capacel, se umplu cu pudding de vanilie.
Rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ecler piticot" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

strumph
•  24.02.2010 23:48:13

piticot, dar bun foc!

adrigab
•  06.09.2009 21:23:57

Draga mea puteai si tu sa explici cum se face si glazura!!!
Adaugi toate ingredientele si le fierbi? pe rand sau cum?Si cat timp se fierbe?'

crisa_yza
•  05.01.2009 22:30:05

buna! scuze pt un raspuns asa tarziu, am fost prinsa intr-un job acaparant, si... de-abia acum mai "rasuflu" si eu...
cojile de eclere le-am facut exact cum am scris. nimic in plus, nimic in minus!
:)

prysy
•  11.12.2008 00:47:29

Cred ca trebuie sa lasi compozitia sa se raceasca de tot!!!

prysy
•  11.12.2008 00:43:45

Buna am facut reteta asta si sant foarte multumita va multumesc mult de tot.

veraem
•  19.06.2008 12:40:54

Buna eu am incercat aceasta reteta si cea de eclere cu crema de vanilie dar nu miau iesit cojile.Crezi ca ai putea sa mi dai vreun sfat si sa mi iasa?
Retetele le-am facut exact cum ai mentionat ca trebuiesc facute.
Multumesc

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ecler piticot