Ingrediente
● Pentru gogosele: |
● 3 oua |
● 100 ml ulei |
● 250 ml apa |
● 1/2 lingurita sare |
● 125 g faina |
● Glazura: |
● 2 linguri margarina |
● 150 g zahar pudra |
● 2 linguri cacao |
● 2 linguri apa fierbinte |
Mod de preparare
Se fierbe uleiul, apa si sarea in clocot si se adauga faina. Se lasa sa se raceasca, apoi se adauga ouale, se mixeaza bine. Se formeaza gogosele cu lingurita, se pun la copt in tava unsa si cu hartie de copt. Dupa racire, se taie cu capacel, se umplu cu pudding de vanilie.
Rece Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ecler piticot" nu uita sa ii faci un review.
Rece Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ecler piticot" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
adrigab
• 06.09.2009 21:23:57
Draga mea puteai si tu sa explici cum se face si glazura!!!
Adaugi toate ingredientele si le fierbi? pe rand sau cum?Si cat timp se fierbe?'
crisa_yza
• 05.01.2009 22:30:05
buna! scuze pt un raspuns asa tarziu, am fost prinsa intr-un job acaparant, si... de-abia acum mai "rasuflu" si eu...
cojile de eclere le-am facut exact cum am scris. nimic in plus, nimic in minus!
:)
prysy
• 11.12.2008 00:43:45
Buna am facut reteta asta si sant foarte multumita va multumesc mult de tot.
veraem
• 19.06.2008 12:40:54
Buna eu am incercat aceasta reteta si cea de eclere cu crema de vanilie dar nu miau iesit cojile.Crezi ca ai putea sa mi dai vreun sfat si sa mi iasa?
Retetele le-am facut exact cum ai mentionat ca trebuiesc facute.
Multumesc
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 24.02.2010 23:48:13
piticot, dar bun foc!