Dulceata de zmeura

Postat pe: 24-07-2017
(0)

Ingrediente

870 g zmeura
750 g zahar (mai mult sau mai putin dupa preferinte).

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

12 portii
Se spala zmeura cu grija pentru ca este fragila si se poate zdrobi usor, se asaza intr-o cratita mare si se acopera cu zahar.
Le lasam asa peste noapte, sa-si lase sucul.

A doua zi, se fierbe la foc mic, se ia spuma si se amesteca mereu, ca sa nu se lipeasca. Veti sti ca siropul s-a legat cand picatura pusa pe o farfurioara este consisenta, groasa si nu curge.
La aceasta cantitate, dulceata va fierbe destul de repede (cam 30 de minute).

Cand se raceste dulceata, se pune in borcane si se eticheteaza. Eu am obtinut un borcan mare si unul mic cu dulceata.

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/07/dulceata-de-zmeura-2017.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Dulceata de zmeura" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Dulceata de zmeura