Margarina si laptele se pun 2-3 minute la microunde, lasam sa se racoreasca putin, adaugam mirodeniile, zaharul si in final ouale. Amestecam bine, punem drojdia si faina. Se face un aluat la robot sau cu mana, cum doriti. Alatul trebuie sa fie suplu si sa nu se lipeasca.
Lasam la crescut cam 60-90 de minute. Intindem o foaie de 1cm grosime, taiem cu paharul rondele si cu un pahar mai mic mijlocul gogoasei. Mai lasam inca 30 de min sa creasca. Frigem in baie de ulei si le gazuram cu ciocolata sau cu alta glazura.
Pofta buna!
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Un preparat delicios si de efect. Destinat vegetarienilor. Pentru post, inlocuiti branza cu tofu.
Vinete umpluteO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii