Din ingredientele pentru clatite facem compozitia, dupa care facem 21 de clatite pe care le umplem dupa preferinta cu dulceata sau crema de ciocolata. Pe un suport rotativ de tort se pun 6 clatite si peste crema (smantana mixata cu zahar pudra), urmand apoi celelalte straturi, 5,4,3,2,1...:).
Se orneaza cu frisca, ciocolata rasa si nuca de cocos, dupa care se lasa la frigider pentru minim 12 ore sa se inmoaie.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Reteta v-o aduc din Sulina, cea mai buna saramura mancata de mine vreodata. Acu', nu stiu, ori imi era foame,...
Saramura de crap a la SulinaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii