Cupcakes Mimosa

Complexitate
redusa
Cupcakes Mimosa

Ingrediente

  • Pt 6 buc
  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 140 g faina
  • 4 linguri lapte
  • jumatate praf de copt
  • coaja de la o lamaie
  • fructe
  • 200 ml frisca lichida

Mod de preparare

Preparare: Se pune untul moale intr-un castron se adauga zaharul se amesteca pana devine o crema, dupa care se pun ouale, coaja de lamaie, laptele, se amesteca bine si la urma se adauga faina amestecata cu praful de copt.

Se pune compozitia in forme de muffins unse si tapetate cu faina se dau la cuptor la 180 grade pt 20 min. Dupa ce sau copt se lasa la racit, cand sunt reci se scobesc un pic in mijloc partea scobita se fac firmituri si se pun deoparte in farfurie.

Intre timp se bate frisca si se imparte in doua, in jumatate se pun fructe dupa preferinta (eu am folosit kiwi) ananas, kiwi, banana, etc, cu aceata compozitie se umplu cupcakes si cu frisca ramasa se orneaza deasupra formand un vulcan.

Peste frisca se pun firmiturile facute inainte dand aspectul de mimoza o floare care infloreste aici in luna aceasta si se da cadou de ziua femeii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)