Cum Se Decojesc Migdalele Crude

Complexitate
redusa
Cum Se Decojesc Migdalele Crude

Ingrediente

    Mod de preparare

    Puneti apa la fiert si turnati migdalele in coaja cand apa clocoteste.

    Lasati pe foc mic 1- 2 min, scurgeti imediat printr-o strecuratoare si apoi treceti migdalele prin jet de apa rece.

    Scurgeti din nou si curatati de pielita cat mai sunt caldute.

    Luati si strangeti fiecare migdala intre degetul mare si aratator, in partea mai ascutita a acesteia. Migdala se va elibera foarte usor din coaja largita. Procedati identic pana curatati toate migdalele. Obtineti astfel migdalele decojite, dar care sunt inca umede.

    Pentru a le intrebuinta sau pastra:
    -fie le rasfirati pe un prosop de hartie si le lasati 1- 2 zile sa se usuce, intorcandu-le din cand in cand;
    -fie le puneti intr-o tava; incingeti bine cuptorul, stingeti focul si introduceti tava in cuptorul stins, intorcand mereu migdalele in tava si avand grija sa nu se prajeasca (daca este prea mare caldura, lasati tava inauntru, iar usa cuptorului lasati-o intredeschisa).

    Lasati sa se racesca complet pentru a deveni crocante si casante, apoi puteti marunti / macina prin robot.

    Migdalele crude, curatate de coaja si uscate pot fi pastrate pana la intrebuintare in cutii bine inchise.
    Tineti cont de faptul ca migdalele cu cat stau mai putin in apa, cu atat sunt mai crocante.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Prajitura cu caise si lapte de cocos

    Prajitura cu caise si lapte de cocos

    Prajitura cu caise si lapte de cocos
    Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

    Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

    Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

    Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor
    Cartofi Noi Umpluti, Pane

    Cartofi Noi Umpluti, Pane

    Cartofi Noi Umpluti, Pane
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura rasturnata cu visine si caise
    1
    Dulciuri

    Prajitura rasturnata cu visine si caise

    Prajitura rasturnata cu visine si caise
    Bors cu loboda rosie, reteta de post
    2
    Borsuri, supe, ciorbe

    Bors cu loboda rosie, reteta de post

    Bors cu loboda rosie, reteta de post
    Inghetata de trandafiri si banane
    3
    Dulciuri

    Inghetata de trandafiri si banane

    Inghetata de trandafiri si banane
    Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
    4
    Carte de bucate

    Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat

    Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...

    Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
    Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
    5
    Carte de bucate

    Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

    Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

    Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
    Parteneri
    Aripi picante cu garnitura de dovleac copt
    Bucataras.RO

    Aripi picante cu garnitura de dovleac copt

    Initial dovleacul trebuia sa fie reteta lui Adnia de dovleac umplut cu carne...dar cum nu am avut carne de vitel si am dat...

    Aripi picante cu garnitura de dovleac copt
    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
    Culinar.RO

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

    Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

    Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
    Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
    Gustos.RO

    Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

    Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

    Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti