Cum Se Decojesc Migdalele Crude

Complexitate
redusa
Cum Se Decojesc Migdalele Crude

Ingrediente

    Mod de preparare

    Puneti apa la fiert si turnati migdalele in coaja cand apa clocoteste.

    Lasati pe foc mic 1- 2 min, scurgeti imediat printr-o strecuratoare si apoi treceti migdalele prin jet de apa rece.

    Scurgeti din nou si curatati de pielita cat mai sunt caldute.

    Luati si strangeti fiecare migdala intre degetul mare si aratator, in partea mai ascutita a acesteia. Migdala se va elibera foarte usor din coaja largita. Procedati identic pana curatati toate migdalele. Obtineti astfel migdalele decojite, dar care sunt inca umede.

    Pentru a le intrebuinta sau pastra:
    -fie le rasfirati pe un prosop de hartie si le lasati 1- 2 zile sa se usuce, intorcandu-le din cand in cand;
    -fie le puneti intr-o tava; incingeti bine cuptorul, stingeti focul si introduceti tava in cuptorul stins, intorcand mereu migdalele in tava si avand grija sa nu se prajeasca (daca este prea mare caldura, lasati tava inauntru, iar usa cuptorului lasati-o intredeschisa).

    Lasati sa se racesca complet pentru a deveni crocante si casante, apoi puteti marunti / macina prin robot.

    Migdalele crude, curatate de coaja si uscate pot fi pastrate pana la intrebuintare in cutii bine inchise.
    Tineti cont de faptul ca migdalele cu cat stau mai putin in apa, cu atat sunt mai crocante.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

    Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

    Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....

    Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
    Snitele in crusta de cartofi

    Snitele in crusta de cartofi

    Snitele in crusta de cartofi
    Mancare de conopida

    Mancare de conopida

    Servită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...

    Mancare de conopida
    Cele mai apreciate rețete
    Prajitura cu foi si crema cu nuca de cocos
    1
    Dulciuri

    Prajitura cu foi si crema cu nuca de cocos

    Prajitura cu foi si crema cu nuca de cocos
    Chec marmorat
    3
    Dulciuri

    Chec marmorat

    Chec marmorat
    Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.
    4
    Dulciuri

    Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.

    O minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.

    Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.
    Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
    5
    Borsuri, supe, ciorbe

    Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

    Supa mexicana de rosii cu galuste de malai
    Parteneri
    Mohnkipferl - Cornulete cu mac
    Culinar.RO

    Mohnkipferl - Cornulete cu mac

    Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...

    Mohnkipferl - Cornulete cu mac
    Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
    Gustos.RO

    Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra

    Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....

    Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
    Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
    Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
    Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
    Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
    citeste mai mult
    Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia