Ciocolata se topeste in bainmarin. Untul se freaca spuma cu zaharul, se adauga ciocolata si galbenusurile, unul cite unul, faina, sarea si vanilia, la sfirsit albusurile batute suma. Se toarna in tava tapetata cu hirtie si se pune in cuptorul incins la 180 de grade.
Se coace 20 de minute. Cind s-a racit se pudreaza cu mult zahar. Se taie in cubulete.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii