Blat:
Se amesteca ingredientele si se pun intr-o tava. Se coace compozitia la foc mijlociu. Cand este gata se lasa la racit si se taie cuburi in tava.
Glazura:
Se caramelizeaza 10 lg de zahar, se stinge cu 10 - 12 lg de apa, se lasa pana se dezleaga, se adauga 2 lg de cacao. Apoi glazura se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca un pic, apoi se adauga 50 g unt si se topeste. Se adauga peste cuburi.
Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaAceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregiIncercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes
Comentarii