Blat:
Se amesteca ingredientele si se pun intr-o tava. Se coace compozitia la foc mijlociu. Cand este gata se lasa la racit si se taie cuburi in tava.
Glazura:
Se caramelizeaza 10 lg de zahar, se stinge cu 10 - 12 lg de apa, se lasa pana se dezleaga, se adauga 2 lg de cacao. Apoi glazura se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca un pic, apoi se adauga 50 g unt si se topeste. Se adauga peste cuburi.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatMi-a fost asa pofta de o pizza... si am testat si noua tava pe care am castigat-o la un concurs cu ocazia asta, dar am testat...
Pizza cu aluat nedospit, sunca, legume si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii