Untul se freaca spuma cu jumatate din zahar.
Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu cealalta jumatate de zahar si se amesteca incet cu crema de unt. Celelalte ingrediente se amesteca si ele cu grija.
Se toarna intr-o tava tapetata cu hirtie si se obtine un strat de 2,5 cm. Se baga in cuptorul incins la 170 grade si se tine 35 de minute. Cind se raceste se taie in cuburi cu latura de 4x4cm.
Se decoreaza ce trei feluri diferite de glazuri si se pot aseza in hirtiute de bomboane.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii