Lasam margarina sa se inmoaie bine si o frecam cu zaharul.
Adaugam oul, praful de copt, laptele, lichiorul si faina. Amestecam bine aluatul.
Daca aluatul sta o ora sau doua la frigider e si mai bun gustul. Dupa scoatem aluatul de la frigider intindem o foaie rotunda cam de 1, 5 cm si punem foaia in tava rotunda. Peste foaie punem gem dupa preferinta si la urma decoram. Eu am facut stelute si dupa ce am terminat ornatul am pus deasupra nuca de cocos.
Dam la cuptor cam 30 minute, lasam sa se raceasca, pudram cu zahar si Pofta buna!
Se serveste rece.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii