Crostata cu Gem si Crostata cu Dovlecel

Complexitate
redusa
Crostata cu Gem si Crostata cu Dovlecel

Ingrediente

  • 150 gr zahar
  • 1 ou
  • 400 gr faina (am mai pus un pic mai mult)
  • 100 margarina
  • 100 ml lapte
  • un praf de copt
  • un pic de sare
  • pt cea cu dovlea avem nevoie de dovleac
  • zahar
  • scortisoara
  • sare

Mod de preparare

Lasam margarina sa se inmoaie bine si o frecam cu zaharul.
Adaugam oul, praful de copt, laptele si faina.
Daca aluatul sta o ora sau doua la frigider e si mai bun gustul.
gem (eu am pus de piersici, trandafiri, visine si prune)

La cea cu dovleac facem compozitia in felul urmator:
radem dovleacul pe razatoare, il punem intr-o tigaie si calim cu un pic de ulei, adaugam zahar dupa gust si la urma punem scortisoara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici