Ouale le mixam bine cu cele 4 linguri de zahar si esenta.
Adaugam laptele si coaja de lamaie si se amesteca bine.
Punem coacazele in compozitie.
Intr-o craticioara topim zaharul pentru caramelizare(nu trebuie sa se arda) si cat e cald turnam repede in forma in care punem crema de zahar ars.
Turnam compozitia de oua si lapte peste zaharul caramelizat si dam la cuptor pentru 45 minute.
Se serveste rece
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii