Crema de Ciocolata si Cafea

Postat pe: 15-08-2009
(1)

Ingrediente

4 oua
100g ciocolata
100g unt
4 linguri de zahar
1 lingura cafea preparata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se freaca spuma galbenusurile cu 2 linguri de zahar pe baie de aburi. Se topeste apoi ciocolata, se amesteca cu galbenusurile frecate pui si untul cite un pic ca sa iasa crema fina.

Se toarna cafeaua preparata si racita si se omogenizeaza. Cu zaharul ramas se bat albusurile spuma, apoi se incorporeaza in crema de ciocolata.

Se da crema la frigider si se aduca la masa decorata cu smintina dulce si piscoturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Crema de Ciocolata si Cafea" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Crema de Ciocolata si Cafea