Se freaca spuma galbenusurile cu 2 linguri de zahar pe baie de aburi. Se topeste apoi ciocolata, se amesteca cu galbenusurile frecate pui si untul cite un pic ca sa iasa crema fina.
Se toarna cafeaua preparata si racita si se omogenizeaza. Cu zaharul ramas se bat albusurile spuma, apoi se incorporeaza in crema de ciocolata.
Se da crema la frigider si se aduca la masa decorata cu smintina dulce si piscoturi.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii