Ingrediente
● 4 oua |
● 100g ciocolata |
● 100g unt |
● 4 linguri de zahar |
● 1 lingura cafea preparata |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Se freaca spuma galbenusurile cu 2 linguri de zahar pe baie de aburi. Se topeste apoi ciocolata, se amesteca cu galbenusurile frecate pui si untul cite un pic ca sa iasa crema fina.
Se toarna cafeaua preparata si racita si se omogenizeaza. Cu zaharul ramas se bat albusurile spuma, apoi se incorporeaza in crema de ciocolata.
Se da crema la frigider si se aduca la masa decorata cu smintina dulce si piscoturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Crema de Ciocolata si Cafea" nu uita sa ii faci un review.
Se toarna cafeaua preparata si racita si se omogenizeaza. Cu zaharul ramas se bat albusurile spuma, apoi se incorporeaza in crema de ciocolata.
Se da crema la frigider si se aduca la masa decorata cu smintina dulce si piscoturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Crema de Ciocolata si Cafea" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 15.08.2009 20:26:50
buna crema ,cu ea poti sa umpli si un tort?( daca nu pui albusurile banuiesc ? nu ?)