Crema de Ciocolata si Cafea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100g ciocolata
  • 100g unt
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingura cafea preparata

Mod de preparare

Se freaca spuma galbenusurile cu 2 linguri de zahar pe baie de aburi. Se topeste apoi ciocolata, se amesteca cu galbenusurile frecate pui si untul cite un pic ca sa iasa crema fina.

Se toarna cafeaua preparata si racita si se omogenizeaza. Cu zaharul ramas se bat albusurile spuma, apoi se incorporeaza in crema de ciocolata.

Se da crema la frigider si se aduca la masa decorata cu smintina dulce si piscoturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc