Crema de Ciocolata si Cafea

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100g ciocolata
  • 100g unt
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingura cafea preparata

Mod de preparare

Se freaca spuma galbenusurile cu 2 linguri de zahar pe baie de aburi. Se topeste apoi ciocolata, se amesteca cu galbenusurile frecate pui si untul cite un pic ca sa iasa crema fina.

Se toarna cafeaua preparata si racita si se omogenizeaza. Cu zaharul ramas se bat albusurile spuma, apoi se incorporeaza in crema de ciocolata.

Se da crema la frigider si se aduca la masa decorata cu smintina dulce si piscoturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Kinder Bueno
1
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Negresa (III)
2
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Prajitura cu Nuca
3
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
4
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Parteneri
Prajitura "DEA"
Bucataras.RO

Prajitura "DEA"

Zilele trecute am zarit aceasta prajitura DEA, am studiat-o si nu am rezistat tentatiei de a o prepara si eu. Este super...

Prajitura "DEA"
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala