Crema bavareza

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

3 foi gelatina (sau 3 linguri de gelatina granulata)
250ml lapte
1 plic zahar vanilat
1 ou
2 galbenusuri
100g zahar
250ml frisca
un praf de sare
ciocolata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se pune la fiert laptele cu zaharul vanilat si sare; intr-un vas se bat ouale, galbenusurile si zaharul.

Laptele fiert se adauga peste oua si se amesteca incet la bain-marie (nu mai mult de 85 grade) pina devine o crema.

Se strecoara, se adauga gelatina inmuiata in apa rece, se lasa 10min dupa care se adauga frisca batuta. Se portioneaza in cupe lasind 2-3 cm pina la umplere si se da la rece pentru 2 ore app.
Cicolata se topeste si se pune calda peste crema.
E un deliciu!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Crema bavareza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Crema bavareza