Ingrediente
● 250 gr margarina sau unt |
● 2 linguri zahar pudra |
● 350 gr faina |
● 1 galbenus |
● 1 pachet praf de copt |
● 1 ceasca nuci macinate |
● 2 linguri coniac sau rom |
● un pic de sare |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
40min
Se freaca untul cu zaharul si se adauga restul ingredientelor,iar la urma faina.
Se coc la inceput la foc mic si apoi mai mare focul.
Se servesc cu zahar pudra. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Corabioare" nu uita sa ii faci un review.
Se coc la inceput la foc mic si apoi mai mare focul.
Se servesc cu zahar pudra. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Corabioare" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
- 150 lei
1049.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany