Se pun intr-un vas galbenusurile, 50 ml lapte, uleiul, sarea, esenta, si se amesteca bine. Se adauga faina si se amesteca pana nu mai sunt cocoloase. Apoi se bat albusurile spuma si se adauga si ele la compozitie. In final se adauga laptele ramas si apa minerala pentru a fi pufoase. Se amesteca pana se omogenizeaza.
La preparare se foloseste o tava de teflon. Se foloseste o cana cu ulei. Se umezeste tava cu ulei - se toarna cate o lingura, se intinde pe toata suprafata apoi se scurge inapoi in cana, dupa care se pune un polonic de compozitie - cat sa fie clatita destul de subtire, bineinteles in functie de tigaie - se intinde pe intreaga suprafata si se pune pe foc. Se intoarce clatita si dupa ce se rumeneste se scoate pe o farfurie. Operatia se repeta pana terminati compozitia.
Se servesc cu gem, dulceata, etc dupa preferinta. Calde sau reci. Pentru cele reci trebuie sa aveti grija sa puneti mai mult gem pentru ca intra in ele.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii