Se pun intr-un vas galbenusurile, 50 ml lapte, uleiul, sarea, esenta, si se amesteca bine. Se adauga faina si se amesteca pana nu mai sunt cocoloase. Apoi se bat albusurile spuma si se adauga si ele la compozitie. In final se adauga laptele ramas si apa minerala pentru a fi pufoase. Se amesteca pana se omogenizeaza.
La preparare se foloseste o tava de teflon. Se foloseste o cana cu ulei. Se umezeste tava cu ulei - se toarna cate o lingura, se intinde pe toata suprafata apoi se scurge inapoi in cana, dupa care se pune un polonic de compozitie - cat sa fie clatita destul de subtire, bineinteles in functie de tigaie - se intinde pe intreaga suprafata si se pune pe foc. Se intoarce clatita si dupa ce se rumeneste se scoate pe o farfurie. Operatia se repeta pana terminati compozitia.
Se servesc cu gem, dulceata, etc dupa preferinta. Calde sau reci. Pentru cele reci trebuie sa aveti grija sa puneti mai mult gem pentru ca intra in ele.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii