Amestecati intr-un bol toate ingredientele, mai putin ouale.
Inglobati pe rand galbenusurile, omogenizand de fiecare data, apoi albusurile batute spuma tare.
Repartizati compozitia in doua tavi unse cu unt (pot fi cele individuale de pizza) si dati la cuptorul incins, la 190 grade, pana sunt coapte si usor rumenite (5- 10 min).
Serviti calde, simple sau pudrate cu zahar praf vanilat, ori gem, dulceata, dupa dorinta.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii