Clatite Frantuzesti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 g unt sau margarina
  • 50 g zahar
  • 2 oua
  • 2 lingurite cu rom
  • 1/2 lamaie (coaja)
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • zahar pudra,

Mod de preparare

Se freaca untul sau margarina, se adauga zaharul, ouale, romul, coaja de lamaie, se freaca bine, se adauga faina cu praful de copt.
Se fac mici bulgarasi care se fierb in untdelemn.
Se servesc calde cu mult zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate