Clafutis

Complexitate
redusa
Clafutis

Ingrediente

  • 500 gr cirese,
  • 4 oua,
  • 1 varf de sare,
  • 1205 gr zahar,
  • 80 gr faina,
  • 60 gr unt,
  • 250ml lapte,
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Spalati ciresele, scoateti coditele si samburii.

Bateti ouale ca pt omleta, adaugati sare, zahar. Se adauga faina si se amesteca bine. Se pune untul si apoi laptele. (atentie sa nu fie cocoloase)

Intr-o tava sau vas ce marge in cuptor, uns cu unt, puneti ciresele si pe deasupra amestecul de mai sus. Pe deasupra puneti cateva bucatele de unt.

Puneti la cuptor - temp 6 - 45 minute
Se serveste caldut sau rece, presarat de zahar vanilat

POFTA BUNA!


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate