Ciocolata cu Cafea la Pahar

Postat pe: 31-01-2012
(0)

Ingrediente

1 ceasca cafea
175g ciocolata neagra
15g unt
3 oua
1 zahar vanilat
jumatate pahar zahar
jumatate pahar apa
frisca pt decorat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Ciocolata se topeste pe foc in cafea, se adauga galbenusurile de la ou, zaharul vanilat si untul si se amesteca bine pana devine o crema.

Albusurile se bat spuma. Zaharul cu apa se pun pe foc, se lasa sa se topesca si se lasa sa fiarba pana devine fierbinte. Se toarna cu mare grija zaharul fierbinte peste albusuri si se continua sa se bata sau sa se mixeze cu mixerul.

Spuma de albusuri se toarna peste ciocolata care trebuie sa fie inca calduta si se amesteca.
Se pune in pahare, se acopera cu staniol si se lasa la frigider peste noapte.
Se serveste cu frisca pe deaspura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciocolata cu Cafea la Pahar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciocolata cu Cafea la Pahar