Mai intai se prepara cojile, modul de preparare este exact ca la ecler cu deosebirea ca se toarna in forma rotunda. Timpul de coacere a cojilor fiind de 20 min. (cana folosita are 200ml)
Apoi se prepara crema de vanilie astfel: ouale zaharul si faina se amesteca si se subtiaza cu 200 ml lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Dupa ce a fiert laptele se amesteca cu restul compozitiei si se fierbe incontinuare pana ce se ingroasa.
Cojile coapte si racite li se decupeaza capacul se umple cu crema de vanilie rece iar deasupra cremei se dreseaza o avelina mare de frisca, se aseaza capacul si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Cu noul blender personal Breville Blend Active Pro, pregatesti multe bauturi misto! Ingredientele le-ai adaugat, ai mixat si...
Smoothie de piersici si suc de portocaleAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii