Se separa albusul de galbenus, albusul se bate la mixer pana devine o spuma dupa care se adauga zaharul, lingurita dupa lingurita batand incontinu. Galbenusul se freaca cu uleiul si sare la fel ca la maioneza dupa care se adauga peste albus.
Din momentul in care am pus galbenusul peste albus se mesteca cu o lingura de lemn se adauga si coaja de portocala si esenta dupa care se pune faina lingura cu lingura amestecand incontinu. La sfarsit se taie ciocolata menaj in bucatele mici si se incorporeaza in aluat. Se unge tava cu ulei se tapeteaza cu faina si se da la cuptor max. 25-30 minute.
Se scoate de la cuptor se lasa la racit si se pudreaza cu zaharul pudra
Se poate servi alaturi de o cafea sau unceai
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii