Se separa albusul de galbenus, albusul se bate la mixer pana devine o spuma dupa care se adauga zaharul, lingurita dupa lingurita batand incontinu. Galbenusul se freaca cu uleiul si sare la fel ca la maioneza dupa care se adauga peste albus.
Din momentul in care am pus galbenusul peste albus se mesteca cu o lingura de lemn se adauga si coaja de portocala si esenta dupa care se pune faina lingura cu lingura amestecand incontinu. La sfarsit se taie ciocolata menaj in bucatele mici si se incorporeaza in aluat. Se unge tava cu ulei se tapeteaza cu faina si se da la cuptor max. 25-30 minute.
Se scoate de la cuptor se lasa la racit si se pudreaza cu zaharul pudra
Se poate servi alaturi de o cafea sau unceai
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...
Tochitura dunareanaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii