Se separa albusul de galbenus, albusul se bate la mixer pana devine o spuma dupa care se adauga zaharul, lingurita dupa lingurita batand incontinu. Galbenusul se freaca cu uleiul si sare la fel ca la maioneza dupa care se adauga peste albus.
Din momentul in care am pus galbenusul peste albus se mesteca cu o lingura de lemn se adauga si coaja de portocala si esenta dupa care se pune faina lingura cu lingura amestecand incontinu. La sfarsit se taie ciocolata menaj in bucatele mici si se incorporeaza in aluat. Se unge tava cu ulei se tapeteaza cu faina si se da la cuptor max. 25-30 minute.
Se scoate de la cuptor se lasa la racit si se pudreaza cu zaharul pudra
Se poate servi alaturi de o cafea sau unceai
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii