Cu o zi înainte, se pun branza și iaurtul la scurs într-o strecuratoare, în frigider.
A doua zi, se preincalzeste cuptorul la 160 de grade Celsius, cuptor pe gaz, se amestecă ingredientele pentru bază, se toacă la robot și se așază în formă.
Ingredientele pentru umplutura se amestecă tot la robot ori manual, se așază peste bază.
Cheesecake-ul se coace 45 de minute.
Se scoate din cuptor și se lasă la răcit.
Pentru prepararea sosului , se amestecă ingredientele, se fierb 5 minute.
Pentru ornat, cu un șpriț de patiserie rotund, se fac stropi pe marginea prajiturii, se trece cu o scobitoare pe mijlocul lor pentru a se forma inimi. Eu m-am cam grăbit! Puteau ieși mai frumoase! Lângă inimioarele formate, se presară nuci tocate, iar peste acestea, o lingura sau două de miere.
Se servește cu extra-sos.
E un desert foarte ușor de preparat, mult mai sănătos decât cel clasic, cremos și delicios!
Poftă bună!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii