Blat
Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu zahărul pudră și cu untul topit.
Se amestecă bine și se presează pe tava de copt (am folosit o tavă cu pereți detașabili de 16 cm).
Se coace simplu 10 minute.
Cheesecake
Se mixează brânza cu zahărul până se încorporează.
Separat, se amestecă cafeaua cu romul și se adaugă apoi peste brânză.
Se adaugă și smântâna lichidă, ouăle, cacao, și se mixează bine.
Apoi adăugați făina treptat și mixați până este incorporată complet.
Coaceți cheesecake-ul la foc mediu, pentru aproximativ 25 de minute; folosiți testul scobitorii.
Pentru a evita crăparea acestuia, așezați o cratiță cu apă sub tava cu prăjitura.
Ganache de ciocolată
Topiți ciocolata pe baie de aburi.
Când s-a topit, adăugați smântâna lichidă și amestecați energic până se încorporează.
Trebuie să capete o textură fină și lucioasă.
Decorați cheesecake-ul răcit.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii