Cheesecake cu nutella

Postat pe: 25-07-2017
(0)

Ingrediente

150 gr biscuiti cu cacao
100 gr unt topit
500gr branza de vaci
200 ml frisca
100 gr nutella
50 gr perinite Olla / biscuiti Oreo
zahar daca mai e nevoie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Pentru cantitatile date mai sus, am folosit o tava rotunda cu margini detasabile cu diametru de 15 cm.
Pe fundul tavii am pus hartie de copt iar peretii i-am uns cu unt topit.
Topim untul pentru biscuiti si il lasam sa se raceasca.
Biscuitii trebuie sa ii maruntim bine cu ajutorul unui robot sau cu un sucitor.
Amestecam biscuitii maruntiti cu untul pana cand a fost incorporat tot untul.
Turnam pe fundul tavii baza pentru cheesecake si nivelam bine cu spatele unei linguri.
Punem tava la frigider.

Pentru umplutura, trebuie sa facem pasta branza de vaca (eu am folosit branza facuta in casa, dar se poate folosi crema de branza din magazin ). Pentru a da o textura cremoasa branzei de vaca, am folosit mixerul.
Am adaugat nutella si frisca lichida si am amestecat pana cand am obtinut o culoare uniforma. Gustati si mai adaugati zahar daca considerati ca trebuie mai dulce.

In aceasta compozitie, am pus perinite Olla pentru a fi ceva crocant in compozitie.

Am turnat branza in tava, am nivelat si am dat-o la frigider pentru 12 ore.

Am scos din tava si am decorat.




Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cheesecake cu nutella" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cheesecake cu nutella