Cheesecake cu Dovleac

Postat pe: 06-11-2015
(0)

Ingrediente

500 g dovleac copt
1 kg branza de vaci
4 oua
1 lingura faina
150 g zahar
3 pachete biscuiti tasimo sau orice fel de biscuti digestivi (250 g)
120 g unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Se pun in robotul de bucatarie biscuitii se mixeaza de cateva ori pana se fac praf apoi se pune untul rece taiar cubulete se mixeaxa pana se leaga o compozitie. Se rastoarna in vasul de copt si se tapeteaza fundul si peretii. Se da la cuptor pentru aproximativ 10 min la 150 C.

Intr-un vas amestecam branza cu zaharul pana se topeste zaharul apoi punem oaule cate unul si mixam bine dupa fiecare, faina iar la final dovleacul pasat la robot. Se amesteca si se toarna peste crusta de biscuti. Se da la cuptor pentru 1 ora si 15 min. apoi oprim cuptorul si il mai lasam cu us intredeschisa pana se raceste apoi dam la frigider peste noapte.

Eu am decorat cu ciocolata topita cu putina frisca dar puteti sa il serviti si simplu. O bunatate!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cheesecake cu Dovleac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cheesecake cu Dovleac