Se amesteca untul topit cu biscuiti pisati. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava speciala pt cheesecake, cu peretii detasabili si se baga in frigider pt citeva minute. Gelatina se hidrateaza in suc de portocale, se topeste la microunde si se lasa la racit. Se amesteca esenta de vanilie cu crema de branza si zaharul. Se toarna putin gelatina si se incorporeaza. Se toarna amestecul obtinut peste blatul de biscuiti si se niveleaza foarte bine.
Toppingul:
Intr-un vas mare se pun ciresele, coaja de portocale, amidonul si dulceata sau siropul si se fierb toate citeva minute pina cind se obtine un sos .Se lasa sa se raceasca putin si se toarna peste cheesecake!
Foarte bun !
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Aceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Comentarii