Cheesecake cu cirese

Portii
1
Timp pregatire
62 minute
Timp coacere
61 minute
Complexitate
medie
Cheesecake cu cirese

Ingrediente

  • 550 g crema brinza
  • 100 g unt
  • 120 g zahar pudra
  • 5 g gelatina
  • o sticluta esenta vanilie
  • coaja rasa de la o portocala si sucul de portocala
  • Pentru Toppingul de fructe :
  • 550 g cirese proaspete
  • 6 linguri dulceata sau sirop cirese
  • 1 lingura amidon

Mod de preparare

Se amesteca untul topit cu biscuiti pisati. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava speciala pt cheesecake, cu peretii detasabili si se baga in frigider pt citeva minute. Gelatina se hidrateaza in suc de portocale, se topeste la microunde si se lasa la racit. Se amesteca esenta de vanilie cu crema de branza si zaharul. Se toarna putin gelatina si se incorporeaza. Se toarna amestecul obtinut peste blatul de biscuiti si se niveleaza foarte bine.
Toppingul:
Intr-un vas mare se pun ciresele, coaja de portocale, amidonul si dulceata sau siropul si se fierb toate citeva minute pina cind se obtine un sos .Se lasa sa se raceasca putin si se toarna peste cheesecake!
Foarte bun !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc