Cheese Danish (Placinta cu Branza Dulce)

Postat pe: 06-08-2011
(0)

Ingrediente

2 foi de placinta (aluatul de strudel)
120 gr cream cheese
3 linguri de zahar
sucul de la o jumatate de lamaie
1 lingura de smantana
1 ou
1/2 lingurita de esenta de vanilie
1 galbenus de ou combinat cu apa pentru uns

Mod de preparare

Se pregateste cuptorul la 200 C. Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Se pune intr-un vas cream chees-ul, zaharul, smantana, sucul de lamaie, oul intreg, vanilia si se amesteca 1 minut cu mixerul. Trebuie sa obtinem un amestec destul de moale si omogen.

Se ia o foaie de placinta se aseaza pe un blat de lemn infainat. Presaram faina si pe sucitor, apoi intindem putin de tot foaia. Impartim in 6 patrate si apoi pe fiecare patrat punem cate o lingura din amestecul de branza.

Marginile aluatului le ungem cu galbenusul de ou amestecat cu apa si apoi luam cu doua degete colturile opuse ale patratelor si le lipim. Lasam la rece circa 15 minute, apoi ungem suprafata danish-urilor cu ametecul de ou+apa si punem la cuptorul infierbantat

Dupa ce le scoatem din cuptor le pudram cu zahar praf si servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cheese Danish (Placinta cu Branza Dulce)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cheese Danish (Placinta cu Branza Dulce)