Se pregateste cuptorul la 200 C. Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Se pune intr-un vas cream chees-ul, zaharul, smantana, sucul de lamaie, oul intreg, vanilia si se amesteca 1 minut cu mixerul. Trebuie sa obtinem un amestec destul de moale si omogen.
Se ia o foaie de placinta se aseaza pe un blat de lemn infainat. Presaram faina si pe sucitor, apoi intindem putin de tot foaia. Impartim in 6 patrate si apoi pe fiecare patrat punem cate o lingura din amestecul de branza.
Marginile aluatului le ungem cu galbenusul de ou amestecat cu apa si apoi luam cu doua degete colturile opuse ale patratelor si le lipim. Lasam la rece circa 15 minute, apoi ungem suprafata danish-urilor cu ametecul de ou+apa si punem la cuptorul infierbantat
Dupa ce le scoatem din cuptor le pudram cu zahar praf si servim.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii