Se separa albusul de galbenus si se pun in castroane separate, se ia mixerul si se bat albusurile spuma iar cand se intaresc se adauga zaharul care in prealabil a fost topit pe ochiul de la aragaz cu 5 linguri de apa devenind astfel un sirop, dupa se adauga lingurile de ulei, galbenusurile dar pe rand, zaharul vanilat si apoi la sfarsit faina.
Se ia din compozitie intr-un castronel si se amesteca cu cacao. Se ia tava si se unge cu margarina sau unt, se pune compozitia alba iar deasupra cea maro. Se da drumul la cuptor si se lasa sa se incalzeasca iar cand este gata se introduce checul la 150 grade pentru 40 de minute.
Se taie felii si se presara zahar pudra pe deasupra.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii