Chec VI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua
  • 5 linguri de ulei
  • 250 g zahar
  • 250 g faina
  • zahar vanilat
  • cacao

Mod de preparare

Se separa albusul de galbenus si se pun in castroane separate, se ia mixerul si se bat albusurile spuma iar cand se intaresc se adauga zaharul care in prealabil a fost topit pe ochiul de la aragaz cu 5 linguri de apa devenind astfel un sirop, dupa se adauga lingurile de ulei, galbenusurile dar pe rand, zaharul vanilat si apoi la sfarsit faina.

Se ia din compozitie intr-un castronel si se amesteca cu cacao. Se ia tava si se unge cu margarina sau unt, se pune compozitia alba iar deasupra cea maro. Se da drumul la cuptor si se lasa sa se incalzeasca iar cand este gata se introduce checul la 150 grade pentru 40 de minute.
Se taie felii si se presara zahar pudra pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc