Chec V

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 lg ulei
  • 2 cana zahar
  • 2 cana faina
  • 1 praf de copt
  • 2 lg cacao

Mod de preparare

Albusurile se bat cu o cana de zahar pana se intaresc f bine, galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc apoi se pune uleiul dupa care se mai freaca putin. Se amesteca albusurile cu galbenusurile se pune faina si praful de copt stins cu otet. Se amasteca bine. Din compozitie se ia o parte si se amesteca cu cacao. Se incorporeaza in compozitia fara cacao si se pune in tavi. Se da la cuptorul incalzit in prealabil si se lasa cam 30 min.
Se taie si se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa