Albusurile se bat cu o cana de zahar pana se intaresc f bine, galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc apoi se pune uleiul dupa care se mai freaca putin. Se amesteca albusurile cu galbenusurile se pune faina si praful de copt stins cu otet. Se amasteca bine. Din compozitie se ia o parte si se amesteca cu cacao. Se incorporeaza in compozitia fara cacao si se pune in tavi. Se da la cuptorul incalzit in prealabil si se lasa cam 30 min.
Se taie si se serveste rece.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii