Albusurile se bat cu o cana de zahar pana se intaresc f bine, galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc apoi se pune uleiul dupa care se mai freaca putin. Se amesteca albusurile cu galbenusurile se pune faina si praful de copt stins cu otet. Se amasteca bine. Din compozitie se ia o parte si se amesteca cu cacao. Se incorporeaza in compozitia fara cacao si se pune in tavi. Se da la cuptorul incalzit in prealabil si se lasa cam 30 min.
Se taie si se serveste rece.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraE sezonul fructelor de padure si trebuie sa profitam de ele pentru ca sunt atat de bune, iar dulceata merge grozav langa...
Desert dulceata de afineNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii