-ouale intregi impreuna cu 2 cani de zahar se freaca cu lingura o jumatate de ora
-se pun cele 2 pahare de ulei si paharul de lapte
-se adauga praful de copt, coaja de lamaie si cele 2 cani de faina
-se toarna in tava unsa cu ulei si deasupra se presara o lingura de zahar
-se presara nucile taiate marunt sau visine date prin faina si se pune la cuptor
Cand e rece se taie cu paharul in forma de semiluna!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii