Se separa ouale, se bat foarte bine spuma albusurile cu sarea si se adauga zaharul, putin cate putin. Cand spuma este bine batuta si "tare" se adauga galbenusurile unu cate unul. Adaugam faina cate o lingura pe rand amestecand de jos in sus. Eu am scos un pic din aluat si am adaugat 3 linguri de cacao (depinde de gust).
Am uns tavile cu unt si tapat cu faina si am inceput sa adaug aluatul (eu am mai pus mieji de nuca) si pe mijloc am pus cel cu cacao. l-am dat la foc mic (200C). Cand este gata, eu nu l-am scos din molde si l-am acoperit cu un prosop uscat si deasupra i-am pus o carpa umeda sa nu-mi dea inapoi.
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii