Se separa ouale, se bat foarte bine spuma albusurile cu sarea si se adauga zaharul, putin cate putin. Cand spuma este bine batuta si "tare" se adauga galbenusurile unu cate unul. Adaugam faina cate o lingura pe rand amestecand de jos in sus. Eu am scos un pic din aluat si am adaugat 3 linguri de cacao (depinde de gust).
Am uns tavile cu unt si tapat cu faina si am inceput sa adaug aluatul (eu am mai pus mieji de nuca) si pe mijloc am pus cel cu cacao. l-am dat la foc mic (200C). Cand este gata, eu nu l-am scos din molde si l-am acoperit cu un prosop uscat si deasupra i-am pus o carpa umeda sa nu-mi dea inapoi.
Pofta buna!
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaSunt cele mai bune sarmale ever....
Sarmale cu ciuperci de postAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii