Chec Rapid

Postat pe: 25-02-2011
(2)

Ingrediente

10 oua
1 cana de zahar
10 linguri de faina
sare - un varf de lingurita
un pliculet de zahar vanilat

Mod de preparare

Se separa ouale, se bat foarte bine spuma albusurile cu sarea si se adauga zaharul, putin cate putin. Cand spuma este bine batuta si "tare" se adauga galbenusurile unu cate unul. Adaugam faina cate o lingura pe rand amestecand de jos in sus. Eu am scos un pic din aluat si am adaugat 3 linguri de cacao (depinde de gust).

Am uns tavile cu unt si tapat cu faina si am inceput sa adaug aluatul (eu am mai pus mieji de nuca) si pe mijloc am pus cel cu cacao. l-am dat la foc mic (200C). Cand este gata, eu nu l-am scos din molde si l-am acoperit cu un prosop uscat si deasupra i-am pus o carpa umeda sa nu-mi dea inapoi.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec Rapid" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cris24
•  25.03.2011 00:59:22

arome dupa gustul fiecaruia mie un pic de esenta de vanilie si ulei sau praf de copt nu ,nimic si mi-a iesit foarte bien.Am sa fac si sa pun poze.

floarecires
•  17.03.2011 15:17:57

Nu ai pus si 5 linguri de ulei si praf de copt ? Coaja rasa de lamaie ?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec Rapid