Ingrediente
● 300 g faina |
● 200 ml iaurt |
● 200 g zahar |
● 200 ml ulei |
● 4 oua |
● visine dupa gust, eu am folosit conservate la borcan |
● 2 plicuri zahar vanilat |
● 1 praf de copt |
● esenta de lamaie |
● putina sare |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
50min
Se pun galbenusurile intr-un castron si se freaca bine cu 100 g zahar si un plic de zahar vanilat. Se adauga treptat, ca la maioneza, uleiul, apoi se adauga iaurtul si esenta de lamaie.
Albusurile se bat spuma cu sarea, restul de zahar si celalalt plic de zaharul vanilat. Cand compozitia s-a legat bine se toarna peste compozitia de galbenusuri si se amesteca usor de jos in sus. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, treptat, amestecand cu grija.
Compozitia se pune in doua tavi, dupa care se pun visinele (daca acestea sunt conservate la borcan se lasa la scurs) din loc in loc.
Checurile se da la cuptor pentru aproximativ 40 minute, la foc potrivit (cuptorul incalzit dinainte).
Se serveste dupa ce s-a racit.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Chec Pufos cu Visine" nu uita sa ii faci un review.
Albusurile se bat spuma cu sarea, restul de zahar si celalalt plic de zaharul vanilat. Cand compozitia s-a legat bine se toarna peste compozitia de galbenusuri si se amesteca usor de jos in sus. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, treptat, amestecand cu grija.
Compozitia se pune in doua tavi, dupa care se pun visinele (daca acestea sunt conservate la borcan se lasa la scurs) din loc in loc.
Checurile se da la cuptor pentru aproximativ 40 minute, la foc potrivit (cuptorul incalzit dinainte).
Se serveste dupa ce s-a racit.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Chec Pufos cu Visine" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS-B6000 pentru gama B6000 si B3500
- 25 %
399.99 lei
299.99 lei
Set pentru Smoothie si Inghetata pentru gama C9500, C9820, EVO820 si MOTIV1
- 25 %
399.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany