Se pun galbenusurile intr-un castron si se freaca bine cu 100 g zahar si un plic de zahar vanilat. Se adauga treptat, ca la maioneza, uleiul, apoi se adauga iaurtul si esenta de lamaie.
Albusurile se bat spuma cu sarea, restul de zahar si celalalt plic de zaharul vanilat. Cand compozitia s-a legat bine se toarna peste compozitia de galbenusuri si se amesteca usor de jos in sus. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, treptat, amestecand cu grija.
Compozitia se pune in doua tavi, dupa care se pun visinele (daca acestea sunt conservate la borcan se lasa la scurs) din loc in loc.
Checurile se da la cuptor pentru aproximativ 40 minute, la foc potrivit (cuptorul incalzit dinainte).
Se serveste dupa ce s-a racit.
Pofta buna!!!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii