Chec marmorat (II)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

300 de grame de unt la temperatura bucatariei
300 de grame de zahar pudra
300 de grame de faina de buna calitate(eu am folosit grania 00)
6 oua
o lingura de praf de copt sau o lingura de amoniac stins cu putin suc de lamaie
4 lingurite de cacao
coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
-amestecam untul cu zaharul pudra, pana se face spuma, punem galbenusurile si amestecam mai departe pana se omogenizeaza tot. Apoi punem faina cu praful de copt si amestecam-radem lamaia

-batem albusurile-amestecam compozitia de galbenusuri cu albusurile-imparim in 2:prima ramane asa galbena iar in ce-a de-a doua parte punem 4 lingurite de cacao

-asezam in tava de chec alternativ 1 lingurita aluat galben, una maro si tot asa.

- se da la copt in cuptorul preincalzit cca 1 h la foc moale. Se raceste si se pudreaza cu zahar pudra in care pune un pliculet vanilie sau se unge cu glazura din lamaie frecata cu zahat pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec marmorat (II)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec marmorat (II)