-amestecam untul cu zaharul pudra, pana se face spuma, punem galbenusurile si amestecam mai departe pana se omogenizeaza tot. Apoi punem faina cu praful de copt si amestecam-radem lamaia
-batem albusurile-amestecam compozitia de galbenusuri cu albusurile-imparim in 2:prima ramane asa galbena iar in ce-a de-a doua parte punem 4 lingurite de cacao
-asezam in tava de chec alternativ 1 lingurita aluat galben, una maro si tot asa.
- se da la copt in cuptorul preincalzit cca 1 h la foc moale. Se raceste si se pudreaza cu zahar pudra in care pune un pliculet vanilie sau se unge cu glazura din lamaie frecata cu zahat pudra.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii