 
		
	-amestecam untul cu zaharul pudra, pana se face spuma, punem galbenusurile si amestecam mai departe pana se omogenizeaza tot. Apoi punem faina cu praful de copt si amestecam-radem lamaia
-batem albusurile-amestecam compozitia de galbenusuri cu albusurile-imparim in 2:prima ramane asa galbena iar in ce-a de-a doua parte punem 4 lingurite de cacao
-asezam in tava de chec alternativ 1 lingurita aluat galben, una maro si tot asa.
- se da la copt in cuptorul preincalzit cca 1 h la foc moale. Se raceste si se pudreaza cu zahar pudra in care pune un pliculet vanilie sau se unge cu glazura din lamaie frecata cu zahat pudra.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii