Galbenusurile se freaca spuma cu jumatate din cantitatea de zahar. Se adauga treptat uleiul (ca la maioneza) apoi apa clocotita. Se bat albusurile spuma cu restul de zahar apoi se toarna peste galbenusuri si se amesteca usor adaugand si esente.
Adaugam apoi faina amestecata cu praful de copt si omogenizam. 1/4 din cantitate o amestecam cu cacao. Tapetam doua tavi de chec cu faina sau folosim hartie pentru copt si turnam compozitia simpla (3/4)apoi cea cu cacao (1/4) .
Le punem in cuptorul incalzit in prealabil unde vor sta timp de 45-50 min.
Se vor scoate din tava dupa ce se racesc. Inainte de portionare se pudreaza cu zahar pudra anestecat cu zahar vanilat.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii