Se bat albusurile spuma (tare) cu zaharul, dupa care se adauga pe rand galbenusurile, se presara faina, bicarbonatul si la urma, putin cate putin ulei.
In tot acest timp se amesteca compozitia cu telul.
Se toarna in tavile tapetate cu hartie de copt, oprind o mica cantitate din compozitie, care se amesteca cu cacao si se toarna in mijlocul tavii, apoi se trece repede cu o furculita prin aluatul cu cacao ca sa nu cada la fund si sa-i dea checului un aspect marmorat.
Se dau tavile la cuptorul incins, la foc potrivit, pana se rumeneste frumos si checul este copt.
Checul se scoate din tava cat este cald.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.O inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii