Chec Italian

Postat pe: 22-01-2013
(0)

Ingrediente

250 g faina
200 g zahar
2 oua intregi
2 galbenusuri
150 g iaurt
100 ml ulei
50 g unt moale
30 ml lapte
1 praf de copt
esenta de vanilie

Mod de preparare

Preparare: Se mixeaza ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul, dupa care se adauga untul moale bucatele si galbenusurile se mixeaza in continuare bine, dupa care se pune iaurtul si laptele se omogenizeaza si se pune faina amestecata cu praful de copt se amesteca bine si se pune uleiul si esenta.

Se omogenizeaza bine si se pune intr-o tava de cozonac sau chec tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si pudrata cu faina, se da la cuptorul prea incalzit la 180 grade pt 40 -45 min. Precizez ca ingredientele sunt pt un singur chec iar acesta iese pufos si umed ne este deloc inecacios.

Se poate pune si cacao si fructe confiate a fost probat de Bia si a iesit perfect.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec Italian" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec Italian