Ingrediente
● 4 oua |
● 150 g zahar |
● 100 g faina |
● 2 plicuri zahar vanilinat |
● 1 plic praf de copt |
● 2 linguri cacao |
● o cana suc natural de portocale |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
50min
Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilinat, se adauga praful de copt, faina si si sucul de portocale si se omogenizeaza.
Se pune in forma de chec unsa si tapetata cu faina 3/4 din compozitie, iar in restul de compozitie se adauga cacaoa. Aceasta se adauga deasupra peste compozitia cealalta si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Chec (III)" nu uita sa ii faci un review.
Se pune in forma de chec unsa si tapetata cu faina 3/4 din compozitie, iar in restul de compozitie se adauga cacaoa. Aceasta se adauga deasupra peste compozitia cealalta si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Chec (III)" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Bruma Anca
• 22.04.2008 17:35:48
Care este cantitatea exacta de suc de portocale pe care trebuie sa o adaugam??
Eu am pus o cana de 250 ml si a iesit ca o sarlota.... asa trebuie sa iasa prajitura?????
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 02.09.2009 19:58:41
foarte bun