Chec (III)

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

4 oua
150 g zahar
100 g faina
2 plicuri zahar vanilinat
1 plic praf de copt
2 linguri cacao
o cana suc natural de portocale

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilinat, se adauga praful de copt, faina si si sucul de portocale si se omogenizeaza.

Se pune in forma de chec unsa si tapetata cu faina 3/4 din compozitie, iar in restul de compozitie se adauga cacaoa. Aceasta se adauga deasupra peste compozitia cealalta si se da la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec (III)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

florys
•  02.09.2009 19:58:41

foarte bun

roxi_5_7
•  25.08.2008 16:39:28

cam 150 ml suc trebuia pus

Bruma Anca
•  22.04.2008 17:35:48

Care este cantitatea exacta de suc de portocale pe care trebuie sa o adaugam??
Eu am pus o cana de 250 ml si a iesit ca o sarlota.... asa trebuie sa iasa prajitura?????

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec (III)