Chec (III)

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 100 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • o cana suc natural de portocale

Mod de preparare

Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilinat, se adauga praful de copt, faina si si sucul de portocale si se omogenizeaza.

Se pune in forma de chec unsa si tapetata cu faina 3/4 din compozitie, iar in restul de compozitie se adauga cacaoa. Aceasta se adauga deasupra peste compozitia cealalta si se da la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc