Chec (III)

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 100 g faina
  • 2 plicuri zahar vanilinat
  • 1 plic praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • o cana suc natural de portocale

Mod de preparare

Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilinat, se adauga praful de copt, faina si si sucul de portocale si se omogenizeaza.

Se pune in forma de chec unsa si tapetata cu faina 3/4 din compozitie, iar in restul de compozitie se adauga cacaoa. Aceasta se adauga deasupra peste compozitia cealalta si se da la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)