Chec glazurat cu ciocolata

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

6 oua,
250 g zahar,
250 g faina,
100 ml ulei,
5 lingurite cacao,
zeama de lamaie,
200 g ciocolata menaj

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusurile cu uleiul si cu zeama de lamiie pina devine ca o maioneza. Se bat albusurile cu zaharul. Se toarna maioneza peste albusuri. Se amesteca totul cu faina.

Se ung 2 tavi cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna o parte din aluat in tavi. Partea ramasa se amesteca cu cacao. Se toarna si aceasta deasupra partii din tava. Se introduc in cuptorul incins inainte.

Dupa ce scoatem tavile din cuptor si am rasturnat checurile pregatim ciocolata pe bain marine si galzuram.


Mai poate fi adaugat in aluat, in functie de gusturi, nuca, alune sau stafide.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec glazurat cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec glazurat cu ciocolata