Chec de Craciun

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

400 g de unt
400 g de zahar
7 oua
400 g de faina
zahar vanilat
1 pliculet de praf de copt
3 linguri de rom, sau coniac, sau wiskey
200 g de migdale taiate
200 g de stafide
200 g de curmale taiate
200 g de smochine taiate

Mod de preparare

Untul, zaharul, vanilia, ouale se freaca spuma, se adauga faina si praful de copt. Se amesteca fructele uscate care au fost tinute in rom si migdalele. Amestecul se toarna in doua tavi de chec tapetate cu faina si se introduc in cuptorul incins la 180 de grade.

Se coace circa 95 de minute. Se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec de Craciun" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
unt

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec de Craciun