Chec de Craciun

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g de unt
  • 400 g de zahar
  • 7 oua
  • 400 g de faina
  • zahar vanilat
  • 1 pliculet de praf de copt
  • 3 linguri de rom, sau coniac, sau wiskey
  • 200 g de migdale taiate
  • 200 g de stafide
  • 200 g de curmale taiate
  • 200 g de smochine taiate

Mod de preparare

Untul, zaharul, vanilia, ouale se freaca spuma, se adauga faina si praful de copt. Se amesteca fructele uscate care au fost tinute in rom si migdalele. Amestecul se toarna in doua tavi de chec tapetate cu faina si se introduc in cuptorul incins la 180 de grade.

Se coace circa 95 de minute. Se pudreaza cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate