- frecam zaharul cu ouale intregi, spuma
- adaugam uleiul si sucul de clementine (le treceti prin sita sau folositi instrumentul din poza) , coaja de clementine rasa si faina amestecata cu praful de copt si trecute èrin sita / ciur ca sa se amestece cit mai omogen; amestecam totul cu lingura sau mixerul, vom obtine un aluat destul de moale
- adaugam stafidele * eu am uitat sa le trec prin faina si cind le-am pus in aluat s-au lasat la fundul tavii dar sunt bune oricum, se simt chiar daca numai la parterul checului
- ungem tava cu putin unt sau ulei si presaram fina sau punem pe fundul tavii hirtie de copt (inmuiata in apa si stoarsa foarte bine)
- varsam compozitia si coacem la 180 C 35 minute
Presaram cu zahar pudra (sau daca vreti cu glazura din suc de clementine si zahar pudra sau cu ciocolata topita), ideal ar fi ciocolata alba si servim.
Este foarte pufos si fin.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii