Se pun ouale intregi intr-un castron si se bat bine cu mixerul dupa care se adauga zaharul si se bat pana devin spumoase.
Se pune uleiul mixand bine, dupa care apa si romul, Se omogenizeaza bine.
La urma faina amestecata cu praful de copt cernute. Se amesteca bine cu mixerul sa nu aibe cocoloase.
Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma cu gaura in mijloc de 28 cm.
Se pune compozitia si se coace la 180 ° pentru 30 min, pentru siguranta se face testul cu scobitoarea.
Se poate orna cu ciocolata topita sau simplu cu zahar pudra.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCozonacul fără frământare sau cu frământare redusă este o bunătate cu un aluat pufos și umplutură...
Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromatMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii