Se amesteca praful de budinca cu faina, cacaua si praful de copt si se lasa amestecul deoparte. Apoi se amesteca margarina cu zaharul vanilat si sefreaca bine cu o lingura de lemn, se adauga ouale unul cite unul, amestecul de budinca si faina, apoi laptele, nucile si fulgii de cocos.
Se tapeteaza o forma de 30/10 cm cu faina si se toarna amestecul. Se da la copt la foc potrivit 50 min. Se scoate checul si se lasa sa se raceasca timp in care pregatesti glazura astfel:
Se topestw ciocolata pe bain-marie si se toarna fierbinte deasupra checului. Se presara fulgi de cocos peste.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii