Untul si mierea de albine se pun intr-un castron pe un vas cu apa calda pentru a se topi si a se pastra caldute.
Nuca macinata se amesteca cu faina, praful de copt si coaja de lamiae.
Albusele se bat spuma, se adauga zaharul pe rand cate o lingura, zeama de lamaie apoi galbenusurile.
In aceasta compozitie se toarna mierea de albine cu unt (putin caldute) apoi se amesteca si nucile cu faina si coaja de lamaie.
Se amesteca usor, se toarna in doua tavi unse si tapetate, se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 minute.
POFTA BUNA!
La multi ani! Noul An sa va aduca sanatate multa, ca restul le mai facem noi. Multe impliniri frumoase si tot ce e mai bun pe...
Tort cu crema de lamaie, caramel si alune de padureInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii