Untul si mierea de albine se pun intr-un castron pe un vas cu apa calda pentru a se topi si a se pastra caldute.
Nuca macinata se amesteca cu faina, praful de copt si coaja de lamiae.
Albusele se bat spuma, se adauga zaharul pe rand cate o lingura, zeama de lamaie apoi galbenusurile.
In aceasta compozitie se toarna mierea de albine cu unt (putin caldute) apoi se amesteca si nucile cu faina si coaja de lamaie.
Se amesteca usor, se toarna in doua tavi unse si tapetate, se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 minute.
POFTA BUNA!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii