Untul si mierea de albine se pun intr-un castron pe un vas cu apa calda pentru a se topi si a se pastra caldute.
Nuca macinata se amesteca cu faina, praful de copt si coaja de lamiae.
Albusele se bat spuma, se adauga zaharul pe rand cate o lingura, zeama de lamaie apoi galbenusurile.
In aceasta compozitie se toarna mierea de albine cu unt (putin caldute) apoi se amesteca si nucile cu faina si coaja de lamaie.
Se amesteca usor, se toarna in doua tavi unse si tapetate, se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 minute.
POFTA BUNA!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii