Untul si mierea de albine se pun intr-un castron pe un vas cu apa calda pentru a se topi si a se pastra caldute.
Nuca macinata se amesteca cu faina, praful de copt si coaja de lamiae.
Albusele se bat spuma, se adauga zaharul pe rand cate o lingura, zeama de lamaie apoi galbenusurile.
In aceasta compozitie se toarna mierea de albine cu unt (putin caldute) apoi se amesteca si nucile cu faina si coaja de lamaie.
Se amesteca usor, se toarna in doua tavi unse si tapetate, se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 minute.
POFTA BUNA!
Lasagna este un preparat delicios si destul de versatil. Iata o reteta clasica pentru lasagna cu carne:
Lasagna - delicios si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii