Chec cu miere de albine

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Pentru 2 checuri mari:
8 oua mari
1/2 kg miere de albine
200 g unt
400 g nuci macinate
o lamaie
1 praf de copt
100g faina
5 linguri zahar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Untul si mierea de albine se pun intr-un castron pe un vas cu apa calda pentru a se topi si a se pastra caldute.

Nuca macinata se amesteca cu faina, praful de copt si coaja de lamiae.

Albusele se bat spuma, se adauga zaharul pe rand cate o lingura, zeama de lamaie apoi galbenusurile.

In aceasta compozitie se toarna mierea de albine cu unt (putin caldute) apoi se amesteca si nucile cu faina si coaja de lamaie.

Se amesteca usor, se toarna in doua tavi unse si tapetate, se da la cuptor la foc potrivit aproximativ 30 minute.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chec cu miere de albine" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chec cu miere de albine